Cuma, Haziran 08, 2007

Hem doğru, hem yanlış



















İşbu metinde adı geçen Porsche-Sagem işbirliği telefonla ilgili bugün yeni haberler bloglandı. Biraz yanılmışım, daha doğrusu Sagem'i hafife almışım. Performans hakkında hala soru işaretlerim olsa da en azından teknolojik yeterlik konusunda Porsche Design imzalı bu model vasatın üzerinde, bu kesin...

Ayrıca sandığım gibi bir Sagem değil, bir Porsche Design markası olacakmış bu telefon. Model adı da P'9521. Tasarım özellikleri arasında 180 derece çevrilebilir ekran, 3,2 piksel kamera ve güvenlik üstünlüğü olarak da parmak izi okuyucusu öne çıkıyor... bir de 1500 Amerikan Doları'nı aşan fiyatı (+ Türkiye'deki acaip vergiler)

Bu arada Yalçın sağolsun, bana unuttuğum iki telefonu da hatırlattı. Nokia, elbetteki ünlü 8800 özel serileri ile iki unutulmaz otomobil markası ile işbirliği yapmış idi.















Ama hemen ardından da söylemek lazım ki, bu o dönem bir tek benim adıma bir özel seri 8800 üretilmedi. Altını, pırlantalısı, renklisi, sadesi... Pek çok 8800 gördü bu gözler.
tabi
Altın demişken bir başka özel seriyi de unutmayalım. Altın kaplamalı bir de FB telefonu var biliyorsunuz. Hatta 6-0'lık maçın golleri de telefonla birlikte geliyor, ki tahminimce bu taraftarları için altından daha önemlidir :)

Hiç yorum yok: